Office 365

Office 365 is dé cloud-oplossing voor middelgrote en kleinere bedrijven. Office 365 biedt de bekende Office-applicaties met handige hulpmiddelen waarmee u beter kunt samenwerken. Zo kunt u altijd en overal aan de slag met Office-applicaties, mail, agenda en documenten, op ieder apparaat. JSE helpt bedrijven bij een zorgeloze overstap naar Office 365 zakelijk.

Office 365 voor bedrijven

Office 365 is beschikbaar in diverse zakelijke abonnementen. U betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft en beschikt altijd over de nieuwste versie van de vertrouwde Office-applicaties. Denk bijvoorbeeld aan Word, Excel en PowerPoint, maar ook nieuwe toepassingen als Skype for Business, SharePoint en Teams. Op ieder device kunt u bestanden creëren, bewerken en delen met anderen. Of u nu werkt vanaf uw smartphone, laptop of tablet, iedere wijziging is automatisch opgeslagen in de cloud en voor iedereen zichtbaar.

JSE is uw partner

JSE is dé gecertificeerde Office 365-partner voor het mkb. Wij geven vrijblijvend advies over abonnementen. Uiteraard helpen we u met plezier bij een probleemloze overstap naar Office 365 en geven we support via onze snelle helpdesk.

Ervaringen van onze klanten

Lees in onze cases hoe klanten de dienstverlening van JSE ervaren. Voorbeelden:

Office 365Office in de cloud

De belangrijkste voordelen van Office 365:

  • Overal toegang. Werk in de cloud aan documenten op verschillende devices of installeer Office-applicaties op uw pc
  • Samenwerken. Samenwerken aan documenten, online vergaderen, toegang tot projecten en in contact blijven
  • Geen IT vereist. Eenvoudig beheer, bescherming tegen spam en malware en uitstekende beveiliging van mobiele apparaten
  • Werk in vertrouwen. Houd controle over gegevensbeveiliging en compliance en gebruik ingebouwde functies voor privacy en transparantie.
  • Optimale investering. Nieuwste technologie, altijd up-to-date, weinig kosten vooraf, licentie per gebruiker

Wat is Office 365

Microsoft Office 365 is een clouddienst die bekende Microsoft Office-toepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, vergaderingen, chat, gedeelde agenda’s en bestanden delen. Hiermee beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag, zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Met Office 365 kunt u uw IT-infrastructuur moderniseren en heeft u volledige controle. De voornaamste onderdelen van Office 365 zijn:

  • De bekende Office-applicaties: altijd in de nieuwste versie en op vrijwel ieder apparaat
  • Online vergaderen: chat, HD-video, bureaubladen delen en samen notities maken
  • Outlook: e-mail, anti-spam/-malware en mobiel toegang
  • Documenten delen en samen bewerken: vanaf 1 locatie met synchronisatie naar alle apparaten, teamsites

Implementatie door JSE

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365? Wat zijn de kosten? Hoe past cloud in mijn IT-netwerk? Hoe zit het met de beveiliging, wat zijn de risico’s? JSE is hét aanspreekpunt voor bedrijven die een overstap naar de cloud overwegen. We bieden oplossingen die passen bij uw bedrijf. Onze gecertificeerde professionals zorgen ervoor dat alles probleemloos werkt en blijft werken. We helpen bij het installeren en inrichten van uw apparaten, zoals printer set-up en e-mailinstellingen voor Office 365. Desgewenst voeren we ook het beheer en support uit.

Meer over Office 365

Heeft u interesse in Office 365 of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0524-56 11 88.

Abonnementen  Implementatie met JSE

Remote support