Focused on Business

“Focused on Business” is onze benadering om bedrijven te ontzorgen van ict. Ervaar ook de rust van het uitbesteden van IT-beheer aan een kleinschalige, bewezen ict-partner met een platte organisatie en korte lijnen. Een partner die proactief meedenkt over passende IT-oplossingen, al dan niet in de cloud. En die bovenal eventuele problemen direct voor u oplost, zodat u focus houdt op ondernemen.

Stabiel, veilig en betaalbaar

Ict is een essentiële basis van uw bedrijf, een voorwaarde voor succes. Uw ict moet goed geregeld zijn: stabiel, veilig en toekomstbestendig. Daarnaast moet ict flexibel genoeg zijn om te kunnen meebewegen met de ontwikkelingen binnen en buiten uw bedrijf. En omdat ict serieuze investeringen vraagt, zijn kansen om kosten te besparen altijd interessant!

Focus op uw kernactiviteiten

Ervaar de rust die het geeft om ontzorgd te worden van uw ict-beheer. Door een ict-partner die u proactief adviseert, die uw ict voor u laat werken en eventuele problemen direct oplost. Zo kunt u zich concentreren op uw werk en het behalen van uw doelen. In de flow, ongestoord, met de focus op uw business!

Hoe wij u ontzorgen?

Cloud-oplossingen

  • Office 365: dé cloud-oplossing voor een flexibele en mobiele werkstijl, met overal en altijd toegang tot Office-applicaties, mail, agenda en documenten, op vrijwel ieder apparaat.
  • Hosted VoIP: een complete telefonie-oplossing tegen één vast maandtarief, dus zonder grote investering vooraf; u kunt altijd up- of afschalen als dit nodig is.

Office 365  VoIP

Ict-diensten en ict-beheer

  • Ict-diensten: wij adviseren, implementeren, bieden snelle support en denken mee met u om ict-oplossingen te laten bijdagen aan uw bedrijfscontinuïteit, hogere productiviteit en kostenbesparing.
  • Mobile Device Management (MDM): wij ontzorgen u graag op gebied van mobility; inclusief het beheer, beveiligen en monitoren van uw mobiele apparaten.

Ict-diensten  MDM

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze ICT-oplossingen contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support