Focused on Business

“Focused on Business” is ons concept waarbinnen we bedrijven ontzorgen van ict. Ervaar ook de rust van het uitbesteden van IT-beheer aan een kleinschalige, bewezen ict-partner met een platte organisatie en korte lijnen. Een partner die proactief meedenkt over passende IT-oplossingen, al dan niet in de cloud. En die bovenal eventuele problemen direct voor je oplost, zodat jij focus houdt op ondernemen.

Hoe wij je ontzorgen?

Cloud-oplossingen

  • Microsoft 365 Business: dé cloud-oplossing voor een flexibele en mobiele werkstijl, met overal en altijd toegang tot Office-apps, mail, agenda en documenten, op ieder apparaat.
  • Hosted VoIP: een complete telefonie-oplossing tegen één vast maandtarief, dus zonder grote investering vooraf; je kan altijd op- of afschalen als dit nodig is.

Ict-diensten en ict-beheer

  • Ict-diensten: wij adviseren, implementeren, bieden snelle support en denken mee met je om ict-oplossingen te laten bijdagen aan je bedrijfscontinuïteit, hogere productiviteit en kostenbesparing.

Stabiel, veilig en betaalbaar

Ict is een essentiële basis van je bedrijf, een voorwaarde voor succes. Ict moet goed geregeld zijn: stabiel, veilig en toekomstbestendig. Daarnaast moet ict flexibel genoeg zijn om te kunnen meebewegen met de ontwikkelingen binnen en buiten jouw bedrijf. En omdat ict serieuze investeringen vraagt, zijn kansen om kosten te besparen altijd interessant!

Focus op je kernactiviteiten

Ervaar de rust die het geeft om ontzorgd te worden van je ict-beheer. Door een ict-partner die je proactief adviseert, die ict voor je laat werken en eventuele problemen direct oplost. Zo kan jij je concentreren op je werk en het behalen van je doelen. In de flow, ongestoord, met de focus op je business!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze ict-oplossingen contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support