Over JSE ict-experts

Al meer dan 30 jaar neemt JSE ict-experts de zorg voor ict uit handen van middelgrote en kleinere bedrijven. We zijn een wat kleinschaliger ict-bedrijf en onderscheiden ons door korte lijnen, persoonlijke contact, een nuchtere kijk op ict en snelle support. Vanuit Gramsbergen (regio Hardenberg) bedienen we klanten door heel Nederland.

Ict-bedrijf in Gramsbergen (Hardenberg)

De historie van JSE gaat terug naar het jaar 1984, als het ict-bedrijf van start gaat in Hardenberg en later vanuit Lutten opereert. Sinds 2002 zijn we gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Gramsbergen. De directie bestaat uit Jan Waanders en Hilbrand Veenstra, waarbij laatstgenoemde al vanaf het eerste uur deel uitmaakt van het ict-bedrijf. In totaal bestaat ons team uit zeven klantvriendelijke, gedreven medewerkers.

JSE heeft zich altijd gericht op Microsoft-omgevingen, die binnen nagenoeg ieder bedrijf terug te vinden zijn. De laatste jaren is onze focus verschoven van systeembeheer en IT-netwerken naar het inrichten en beheren van cloud-toepassingen, zoals Microsoft 365 en VoIP-telefonie. Ook internetverbindingen besteden bedrijven graag aan ons uit.

Wat hetzelfde is gebleven: zorgen voor de ict van bedrijven. Als klant ervaar je hierdoor rust in je bedrijf en kan je de focus op je eigen klanten houden. In onze missie en visie kan je uitgebreid lezen waar wij als ict-bedrijf voor staan.

Snelle support, korte lijnen

De meeste van onze klanten zijn al meer dan 10 jaar bij JSE, met uitschieters naar meer dan 20 jaar. Waarom? “Vooral vanwege onze korte lijnen en snelle support. Bij ons krijg je direct iemand aan de lijn die kennis van zaken heeft, snel actie onderneemt en terugkoppeling geeft”, zegt Jan Waanders.

JSE staat voor gedegen en nuchtere adviezen, een persoonlijke benadering, stabiele oplossingen, eenvoud en duidelijkheid. Klanten waarderen ons gevraagde én ongevraagde advies. Vanaf de kennismaking tot en met nazorg denken we als ict-expert mee voor de beste, passende oplossing en kosten te besparen. We werken nauw samen met partners en zijn onafhankelijk van leveranciers.

Klanten door heel Nederland

De klantenkring van JSE bevindt zich ‘boven de rivieren’ in Nederland, van west tot oost. Onze klanten zijn actief in onder andere vastgoed, handel en bouw. Bekijk onze referenties en de uitgebreide klantcases, waarin je de betrouwbaarheid en snelheid van onze ict-dienstverlening bevestigd zal zien.

Veelgelezen klantcases

  • Venko (metaalconserveerder in Hoogeveen)
  • DLE (uitvaartorganisatie in Emmen)
  • Rebound (onderwijsinstelling in Hardenberg)
  • Ruiter (bouwbedrijf in Haarle)
  • Valk (bouwbedrijf in Daarle)
  • Merin (vastgoed in Amsterdam)
  • Asbury Carbons (int. producent in Maastricht)
  • Henskes Noord (straal- en schildersbedrijf in Geesbrug)

Mogen wij jouw ict ook verzorgen?

Zoek je een ict-bedrijf dat met je meedenkt, betaalbaar is en snel reageert op vragen en problemen? Dan maken we graag nader kennis.

Neem contact op
Of bel ons direct via 0524 – 56 11 88

Webgidsen

Als ICT-bedrijf wordt JSE onder andere vermeld op de volgende webgidsen en startpagina’s:

Remote support