Over JSE ict-experts

Al meer dan 30 jaar neemt JSE ict-experts de zorg voor ict uit handen van middelgrote en kleinere bedrijven. We zijn een wat kleinschaliger ict-bedrijf en we onderscheiden ons door korte lijnen, persoonlijke contact, een nuchtere kijk op ict en snelle support. Vanuit Gramsbergen (regio Hardenberg) bedienen we klanten door heel Nederland.

Ict-bedrijf in Gramsbergen (Hardenberg)

De historie van JSE gaat al meer dan 30 jaar terug. We zijn als ict-bedrijf gestart in Hardenberg en opereerden later vanuit Lutten. Sinds 2002 zijn we gevestigd in het oude gemeentehuis van Gramsbergen. De leiding is in handen van Jan Waanders en Hilbrand Veenstra, waarbij Hilbrand al vanaf het eerste uur deel uitmaakt van het ict-bedrijf. In totaal bestaat ons team uit zeven medewerkers.

JSE heeft zich altijd gericht op Microsoft-omgevingen, die binnen nagenoeg ieder bedrijf terug te vinden zijn. De laatste jaren is de kern van onze dienstverlening verschoven van systeembeheer en IT-netwerken naar het inrichten en beheren van cloud-toepassingen, zoals Office 365 en VoIP-telefonie. Ook internetverbindingen besteden ondernemers graag aan ons uit.

Wat hetzelfde is gebleven: bedrijven ontzorgen op gebied van ict. Als klant ervaart u hierdoor rust in uw bedrijf en kunt u de focus op uw eigen klanten houden. In onze missie en visie kunt u uitgebreid lezen waar wij als ict-bedrijf voor staan.

Snelle support, korte lijnen

Waarom bedrijven bij JSE moeten aankloppen? Directeur Jan Waanders verwoordt het zo: “Vooral vanwege onze korte lijnen en snelle support. Klanten krijgen bij ons direct iemand aan de lijn met kennis van zaken, die snel actie onderneemt en terugkoppeling geeft.”

JSE staat verder voor gedegen en nuchtere adviezen, een persoonlijke benadering, stabiele oplossingen, eenvoud en duidelijkheid. Klanten waarderen ons gevraagde én ongevraagde advies. Vanaf de kennismaking tot en met nazorg denken we als ict-expert mee voor de beste, passende oplossing. We werken onafhankelijk en weten vaak besparingen voor de klant te realiseren.

Klanten door heel Nederland

Veel van onze klantrelaties bestaan al langer dan 10 jaar, met uitschieters naar meer dan 20 jaar. De klantenkring van JSE bevindt zich ‘boven de rivieren’ in Nederland, van west tot oost. Onze klanten zijn actief in onder andere vastgoed, handel en bouw. Bekijk onze referenties en de uitgebreide klantcases, waarin u de betrouwbaarheid en snelheid van onze ict-dienstverlening bevestigd zult zien.

Veelgelezen klantcases

  • Venko (metaalconserveerder in Hoogeveen)
  • DLE (uitvaartorganisatie in Emmen)
  • Rebound (onderwijsinstelling in Hardenberg)
  • Ruiter (bouwbedrijf in Haarle)
  • Valk (bouwbedrijf in Daarle)
  • Merin (vastgoed in Amsterdam)
  • Asbury Carbons (int. producent in Maastricht)
  • Henskes Noord (straal- en schildersbedrijf in Geesbrug)

Mogen wij u ook ontzorgen?

Zoekt u ook een ict-bedrijf dat met u meedenkt, betaalbaar is en snel reageert op vragen en problemen? Dan maken we graag nader kennis met u.

Neem contact op
Of bel ons direct via 0524 – 56 11 88

Webgidsen

Als ICT-bedrijf wordt JSE onder andere vermeld op de volgende webgidsen en startpagina’s:

Remote support