Hosted Telefonie

Iedere MKB’er wil besparen op telefoonkosten, maar je wil wel een complete, flexibele én goede oplossing voor telefonie. En overal bereikbaar zijn via één telefoonnummer. Dat kan met Hosted Telefonie via JSE ict-experts.

Neem contact op

Hosted Telefonie samengevat

  • Complete telefonie-oplossing
  • Eén vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten
  • Geen grote investering in telefooncentrale
  • Schaalbaar naar boven én beneden
  • Zeer betrouwbare telefonie
  • Beschikbaar op iedere locatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Toekomstbestendig

Met Hosted Telefonie hebben we bijna 30% bespaard op onze telefoonkosten.

José Ruiter (Bouwbedrijf Ruiter) / lees het klantverhaal

Wat is Hosted Telefonie?

Hosted Telefonie is zakelijke VoIP-telefonie, waarbij je belt via de cloud. Je kan gebruikmaken van je vaste en mobiele telefoon, maar ook je tablet en computer. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist een hosted VoIP geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Bovendien betaal je alleen voor de functies die je gebruikt. Deze kan je op elk moment inrichten en wijzigen. Je telefooncentrale in de cloud beweegt dus mee met de dynamiek van je bedrijf en biedt alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.​

​Over Hosted Telefonie

​Onder de naam Hosted Telefonie biedt JSE zakelijke VoIP. De spraak (en optioneel video) is van superieure hd-kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kan de VoIP-centrale worden gekoppeld met Outlook en crm-, administratie- en ticketsystemen. Met de app bedien je je telefooncentrale op afstand met je mobiel. Met hosted VoIP ben je dus klaar voor mobiel werken met elk toestel op elk moment!

Flexibel en schaalbaar

Hosted Telefonie groeit en krimpt met je bedrijf mee. Je hebt dus nooit onder- of overcapaciteit en je betaalt voor wat je gebruikt. Je kan altijd nieuwe opties en functies toevoegen aan je telefooncentrale.

Altijd en overal bereikbaar

Met hosted VoIP ben je altijd en overal bereikbaar op ieder toestel. Hierdoor kan je efficiënter werken en mis je niet dat ene belangrijke gesprek. Met je smartphone bedien je je VoIP-telefooncentrale op afstand, bepaalt je je bereikbaarheid en kan je gesprekken doorverbinden.

Eén telefoonnummer

Met Hosted Telefonie ben je op kantoor én onderweg bereikbaar via één telefoonnummer. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan je telefooncentrale, zodat je nog maar één nummer op je visitekaartje hoeft te drukken. Door de centrale te koppelen via je dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk en verlaag je gelijk je gesprekskosten.​

Vast bedrag per maand

Voor VoIP-telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker per maand, gebaseerd op de functionaliteiten die je per medewerker instelt. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of call center functionaliteiten. Hierdoor zijn de kosten transparant en word je nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd.

Betrouwbaar

Met de VoIP-telefooncentrale communiceer je altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Je bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar, waardoor we een optimale beschikbaarheid van je telefonie en bereikbaarheid van je bedrijf kunnen garanderen.

Eenvoud in onderhoud

Met hosted VoIP heb je slechts één aanspreekpunt voor een oplossing die volledig door ons beheerd wordt. Je hebt geen operationele zorgen en werkt altijd met de nieuwste functionaliteiten.

Toekomstbestendig

Of je nu 2 medewerkers hebt of 50; je wil optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Hosted Telefonie is de beste alternatief wanneer je je huidige telefooncentrale gaat vervangen. Maar ook wanneer je grip wil krijgen op de kosten en niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan.

Meer informatie over Hosted Telefonie

Lees hoe Bouwbedrijf Ruiter fors bespaarde met haar telefooncentrale in de cloud. Wil jij meer weten over Hosted Telefonie? Neem dan contact met ons op via 0524 – 56 11 88.

Neem contact op Lees waarom JSE

Remote support