Telfort zakelijk vaste telefonie

Ondernemers kunnen voordelig vast bellen bij Telfort Zakelijk vaste telefonie. Wilt u een persoonlijk advies? Neem contact op met JSE: we helpen u graag verder van advies tot support!

Vast bellen voor ondernemers

Als ondernemer wilt u dat vaste telefonie goed en voordelig geregeld is. De basistarieven van Vast Bellen zijn altijd laag, ook als u weinig belt. Bovendien krijgt u extra korting als u meer belt. Kiest u voor een vaste contractperiode van 1, 2 of 3 jaar dan bent u nóg voordeliger uit.

Waarom Telfort zakelijk vaste telefonie?

  • Altijd lage tarieven
  • De zekerheid van het KPN netwerk
  • Online inzicht en factuur op maat

Vast bellen bij Telfort: transparantie en kwaliteit

Telfort is al 20 jaar een betrouwbare en voordelige partner voor zakelijke vaste telefonie. Voor ondernemers is communicatie onmisbaar. JSE vindt net als Telfort dat u zonder te hoeven nadenken, zorgeloos gebruik moet kunnen maken van vaste telefonie. En dat alles voor een lage prijs. Telfort Zakelijk vaste telefonie maakt net als Telfort hosted telefonie en Telfort Zakelijk mobiel gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Verder staat Telfort – net als JSE – voor persoonlijk, ondernemend en duidelijk. Transparante en begrijpelijke oplossingen van uitstekende kwaliteit.

Onbeperkt vast bellen

Met Telfort Zakelijk vaste telefonie kunt u onbeperkt bellen naar alle vaste- en mobiele nummers in Nederland. U kiest voor de zekerheid van een vast bedrag per maand.

De zekerheid van het KPN-netwerk

U belt via het betrouwbare KPN-netwerk. Telfort Zakelijk vaste telefonie neemt de abonnements- en gesprekskosten van uw huidige aanbieder over en zorgt voor een geruisloze overstap met nummerbehoud. Het is ook mogelijk voor 088-bedrijfsnummers te kiezen.

Online inzicht en factuur op maat

U krijgt elke maand een heldere factuur met een duidelijke rapportage over het belgedrag. Uw factuur geeft in één oogopslag inzicht in de kosten per nummer, afdeling of kostenplaats. Factuur Online biedt u nog meer rapportage-mogelijkheden.

Telefonisch bestellen

Wilt u telefonisch advies of een aanbod op maat voor Telfort Zakelijk vaste telefonie? Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek met JSE. We helpen u graag verder!

Neem contact op of bekijk Hosted VoIP Mobiel

Remote support