Telfort Zakelijk Mobiel

Als ondernemer wilt u dat mobiele telefonie goed en voordelig geregeld is. Telfort Zakelijk Mobiel biedt hoogwaardige, eenvoudige en voordelige mobiele abonnementen met alle gemakken van dien. Daarom kiest u als slimme ondernemer voor Telfort Zakelijk.

Waarom Telfort Zakelijk Mobiel?

  • MB’s 2 maanden meenemen. Heeft u aan het eind van de maand MKB’s over? Dan kunt u deze nog 2 maanden gebruiken.
  • Betrouwbaar KPN-netwerk. Een landelijk dekkend netwerk voor optimale bereikbaarheid.
  • Gratis bellen na 10 minuten. Bel onbezorgd lang met uw zakenrelaties, want in Nederland belt u na 10 minuten altijd gratis naar vast en mobiel (max. 3.000 minuten)

Telfort Zakelijk Mobiel: transparantie en kwaliteit

Telfort is al 20 jaar een betrouwbare en voordelige partner voor zakelijke mobiele mobiele telefonie. Voor ondernemers is communicatie onmisbaar. JSE vindt net als Telfort dat u zonder te hoeven nadenken, zorgeloos gebruik moet kunnen maken van telefonie. En dat alles voor een vaste lage prijs. Telfort Zakelijk Mobiel maakt net als Telfort hosted telefonie en Telfort vaste telefonie gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Verder staat Telfort – net als JSE – voor persoonlijk, ondernemend en duidelijk. Transparante en begrijpelijke oplossingen van uitstekende kwaliteit.

Gratis persoonlijke service

Als klant van JSE is hulp altijd dichtbij. U kunt gratis bellen voor al uw vragen over uw mobiele abonnement met de klantenservice van Telfort. Ook kunt u altijd contact opnemen met JSE. Onze supportmedewerkers staan u graag te woord.

Eenvoudig inzicht in uw verbruik

In de Telfort-app en Mijn Telfort heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw verbruik van Telfort Zakelijk Mobiel. Standaard ontvangt u ook een sms als u 80% en 100% van uw MB’s hebt verbruikt. U kunt deze gratis sms-service ook instellen voor uw belminuten. Dat kan via Mijn Telfort.

Maandelijks dezelfde lage prijs

Telfort doen niet aan tijdelijke kortingen. U betaalt voor Telfort Zakelijk Mobiel elke maand dezelfde lage prijs en dus niet na 6 maanden ineens een hoger bedrag.

Altijd en overal supersnel 4G-internet

Telfort Zakelijk Mobiel maakt gebruik van het landelijk dekkende 4G-netwerk van KPN. U kunt dus altijd gebruik maken van 4G. De kracht van 4G is stabiliteit van uw internet, dus de snelheid die u gemiddeld haalt. Bij Telfort Zakelijk is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. De snelheid kan oplopen tot 150 Mbit/s. Dit betekent voor u: snelle browser en apps, extra snel grote bestanden delen, beter video’s kijken, etc. Lekker efficiënt!

Gratis nummerbehoud

Stap zorgeloos over naar Telfort Zakelijk Mobiel en behoud gratis uw eigen telefoonnummer. JSE regelt dit voor u. Ook kunnen wij uw huidige abonnement direct opzeggen. Wij regelen de overstap kosteloos voor u. U heeft er verder geen omkijken naar.

Voorkom dubbele abonnementskosten

Uw nieuwe Telfort-abonnement gaat in op het door u gewenste moment. Daarbij wordt uw nummer automatisch overgezet zodra de einddatum en opzegtermijn van het abonnement bij uw huidige provider zijn verstreken. Het is belangrijk dat we uw nummerbehoud op tijd kunnen regelen en u ons hiervoor van de juiste informatie voorziet.

Gratis overstappen naar een abonnement met telefoon

Met Telfort Sim Only combineert u een voordelig Telfort Zakelijk Mobiel-abonnement met de telefoon die u al gebruikt. Raakt u uw telefoon kwijt, werkt uw telefoon niet meer goed of bent u toch toe aan een nieuwe? Dan kunt u uw Sim Only-abonnement op ieder moment gratis omzetten naar een abonnement met telefoon. Dat kan gewoon binnen uw Sim Only-contractperiode.

Voor ondernemers

Als ondernemer wilt u van speciale gemakken worden voorzien. Daarom ontvangt u van Telfort een zakelijke factuur op naam van uw bedrijf. Wel zo handig voor de belastingaangifte. De Telfort Zakelijk Mobiel-abonnementen zijn verkrijgbaar met onbeperkt bellen en grote internetbundels. Zo bent u altijd bereikbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over het abonnement. Ook kunt u gebruik maken van zowel de gratis klantenservice van Telfort als de supportdesk van JSE voor al uw vragen. Kies daarom voor Telfort Zakelijk Sim Only!

Meer informatie of advies

Wilt u graag persoonlijk contact over Telfort Zakelijk Mobiel? Laat u adviseren door JSE. Wij helpen u graag!

Neem contact op of bekijk Hosted VoIP Vast

Remote support