Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk is uw oplossing als zakelijke telefonie onmisbaar voor u is, maar u er niet te veel over wilt nadenken. U wilt wél dat telefonie goed en voordelig geregeld is. JSE adviseert u graag over de voor u passende abonnementen, verzorgt alle regelwerk en biedt snelle support.

Telfort zakelijk

Telfort Zakelijk biedt eenvoudige en voordelige communicatiediensten van goede kwaliteit. De abonnementen kunt u naar wens aanpassen. De heldere facturen geven maximaal inzicht in de kosten. En dit alles tegen een vaste lage prijs.

KPN-netwerk

Of het nu gaat om Telfort hosted telefonie, abonnementen voor zakelijk mobiel of vaste telefonie: alle oplossingen van Telfort maken gebruik van het netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland. Of het nu gaat om vaste of mobiele telefonie of om internet.

Ondernemend en transparant

Telfort Zakelijk past goed bij JSE: persoonlijk, ondernemend en transparant. Door toegankelijk te zijn, korte lijnen en kleinschaligheid. Door snel te schakelen en slagvaardig te zijn. Telfort en JSE werken in uw voordeel!

Hosted VoIP Mobiel Vast

Remote support