Microsoft 365

Microsoft 365 is dé cloudoplossing voor de moderne werkplek, waarmee uw medewerkers op een veilige manier altijd en overal toegang hebben tot hun applicaties en bestanden. Microsoft 365 combineert productiviteit, beveiliging en beheer van apparaten in één bundel, die u gebruikt in abonnementsvorm. Zo kunt u uw medewerkers op pc’s, mobiel, clouddiensten en on-premise software optimaal bedienen en beheren, zonder te hoeven investeren in dure licenties. Bovendien werkt u altijd met de meest recente software. Voor een zorgeloze overstap naar Microsoft 365 is JSE graag uw partner.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 is een geïntegreerde oplossing met Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. De bundel is beschikbaar in diverse abonnementsvormen, waarvan Microsoft 365 Business gericht is op het mkb. Zo beschikt u over de productiviteit van Office 365, gecombineerd met de nieuwste beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden om uw bedrijf optimaal te beschermen. Microsoft 365 Business is beschikbaar voor € 16,90 per gebruiker/maand.

Office 365

Office 365 biedt de bekende Office-applicaties met handige hulpmiddelen waarmee u beter kunt samenwerken. Zo kunt u altijd en overal aan de slag met Office-applicaties, mail, agenda en documenten, op ieder apparaat.
Lees meer over Office 365

Windows 10 voor Bedrijven

Windows voor Bedrijven biedt krachtige tools voor meer productiviteit en beveiliging. Vanuit de cloud kunt u uw IT-omgeving inclusief alle moderne apparaten beheren en vermindert u de complexiteit.

Enterprise Mobility + Security

Met Enterprise Mobility + Security (EMS) beschikt u over een geïntegreerde cloudoplossing om e-mail, data en applicaties op mobiele apparaten te beveiligen. U kunt bepalen hoe informatie beschikbaar wordt gesteld en de toegang volledig beheren. Zo kunnen uw gebruikers productief werken vanuit iedere locatie en met ieder apparaat, terwijl u controle en overzicht houdt.

microsoft 365

Microsoft 365 biedt een geïntegreerde oplossing voor het beveiligen van mobiele apparaten.

JSE: partner voor Microsoft 365

Het is raadzaam om Microsoft 365 Business te implementeren in samenwerking met een gecertificeerde partner. JSE implementeert en ondersteunt ruim 30 jaar Microsoft-omgevingen in het mkb. We vertellen u graag welke opties Microsoft 365 biedt en wat de optimale inrichting is voor uw bedrijf. We bieden hulp bij een eventuele migratie, implementatie en support. Als IT-partner onderscheiden we ons door korte lijnen, persoonlijke contact, een nuchtere kijk op ict en snelle support. Lees in onze cases hoe klanten de dienstverlening van JSE ervaren en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Remote support