ICT-implementatie

Onze ICT-implementatie is erop gericht om jouw ICT-oplossing goed en snel te laten werken in de praktijk. Tijdens de implementatie besteden we veel aandacht aan het informeren en betrekken van je medewerkers.

Wat kost ICT uitbesteden?

ICT-implementatie

Voor de ICT-implementatie laten we ons leiden door het originele Latijnse woord: implére, wat invullen of vervullen betekent. Kort gezegd: volmaken, uitwerken, verwezenlijken en nakomen! Bij de implementatie zijn het de experts van JSE die dit bewaken en laten aansluiten bij het adviesplan. Onze ICT-experts weten welke facetten bij een ICT-implementatie belangrijk zijn, zodat je organisatie de implementatie als positief ervaart. Je werknemers worden op de hoogte gehouden van de stand van zaken, het tijdschema wordt continu bewaakt. Zo weet je waar je aan toe bent.

ICT-plan

Een juiste implementatie is een voorwaarde om een ICT-plan te laten renderen. Anders blijven werknemers tegen bepaalde punten aanlopen, ontstaan er nieuwe problemen ontstaan, sluiten de functies net niet digitaal op elkaar aan et cetera. JSE laat daarom het complete plan inclusief adviesrapport door de dezelfde expert uitvoeren. Eén aanspreekpunt, waarmee je korte lijnen hebt en waarmee je samen een ICT-toekomst opbouwt.

Snelle en complete ICT-oplossing

Snelheid is een veel gevraagd item tijdens de eerste kennismakingsgesprekken. Echter draait het bij JSE niet om een snelle ICT-oplossing maar vooral om een complete oplossing. Snelheid wordt achteraf altijd ingehaald op het moment dat een advies niet compleet is uitgewerkt. Dit leidt tot frustratie bij medewerkers en dus achteruitgang van je organisatie. Daarom gaat JSE voor compleet in plaats van snelheid! Zijn wij dan langzaam? Nee. Wij weten hoe belangrijk tijd is voor een organisatie, daarom werken wij het complete plan van te voren tot in detail uit, zodat je organisatie de implementatie als vernieuwend en leerzaam ervaart.

Meer informatie over ICT-implementatie

Neem voor meer informatie over onze ICT-implementatie contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support