Ict-beheer

Met ict-beheer uitbesteden brengt u rust in uw bedrijf. Want zeg zelf: als de printer het opeens niet meer doet, het netwerk eruit ligt, een laptop niet meer opstart… één bron van frustratie. Nog afgezien van dat de zaak vaak stil staat.

Meer over netwerkbeheer  Kosten ict uitbesteden

Doen waar je goed in bent

Rust is voor een organisatie dé manier om daar te scoren waar zij goed in is. Gedegen ict-beheer maakt dat u en uw werknemers kunnen vertrouwen op de gegevens uit uw ict. Ervaar hoe heerlijk het is om uw ict compleet in beheer onder te brengen bij JSE. Met een 24-uurs monitoring bewaken wij uw ict-processen. Vooraf weet u exact waar u aan toe bent door de transparantie en betrouwbaarheid als JSE als partner. De kosten staan vast, ongeacht de aantal meldingen of helpdesk-vragen.

Voorkomen én oplossen

Helaas, hoe goed de implementatie ook verliep, er blijven zich altijd problemen voordoen. Ict is opgebouwd uit allerlei softwareprogramma’s die draaien op verschillende platformen. JSE zoekt binnen dit scala aan ict-mogelijkheden de best passende oplossing. Echter, sommige programma’s functioneren niet optimaal als deze gecombineerd worden met andere programma’s. Daarom kan het zomaar zijn dat u even een uitpak bestand zoals WINRAR download en prompt de printer niet meer doet….. Het zijn problemen die altijd zullen blijven, maar wat veel belangrijker is: Hoe adequaat worden de problemen opgelost?

systeembeheerIct-beheer onder de knop

Gelijk uw probleem oplossen op afstand, dat kan met de helpdesk van JSE. ICT-experts met verstand van zaken. Duidelijk, oplossingsgericht en vriendelijk! Dat is de toegevoegde waarde van een helpdesk. Doordat wij exact uw organisatie in kaart hebben gebracht kunnen wij snel en effectief handelen bij zowel grote al kleine storingen. Niks is vervelender dan het moeten wachten omdat de documentatie niet beschikbaar was.

IT beheer uitbesteden? Vraag het ons!

Wilt u graag weten wat de kosten zijn van IT beheer? Wat het vraagt om uw ict compleet te beheren en monitoren? Neem dan contact met ons op zodat wij uw organisatie in kaart kunnen brengen en de knelpunten kunnen vastleggen. Alleen dan weten wij wat de exacte kosten zijn en dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Transparant!

Meer informatie

Wilt u graag weten wat JSE u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer over netwerkbeheer
Remote support