ICT-advies

Waarover ontvang jij graag ICT-advies? Welk ICT-probleem wil jij graag oplossen? ICT-advies geven is een van de bouwstenen van onze dienstverlening. In een open gesprek gaan we graag in op jouw vragen en wensen op het gebied van ICT. Waar liggen de behoeften binnen jouw organisatie, wat is het budget en nog belangrijker, wat is jullie toekomstvisie? Op basis van het gesprek komen we tot een gedegen ICT-advies.

Wat kost ICT uitbesteden?

ICT-advies: open en eerlijk

De toekomstvisie van jouw organisatie is één van de belangrijkste pijlers tijdens een IT-adviesgesprek. In hoeverre voldoet je huidige ICT hieraan? Wil je (deels) gaan werken in de cloud, bijvoorbeeld met Microsoft 365? Wil je VoIP toepassen? Dit soort vragen komen aan de orde tijdens een ICT-adviesgesprek. Je organisatie is constant in beweging en deint mee op de golven binnen je marktgebied. Als organisatie moet je flexibel zijn en makkelijk kunnen inspringen op veranderingen.

ICT voor de toekomst

Bij ICT volgen innovaties en nieuwe trends elkaar in rap tempo op. Door de hoge snelheid waarmee dit gepaard gaat komen bedrijven met strategische vraagstukken te zitten. Moet ik mee gaan met deze trend? Wat zijn de risico’s voor mijn bedrijf? En welke investeringen zijn noodzakelijk? Wat betekent dit voor mijn dataopslag, security en beheer?

Wij helpen je graag bij de vertaalslag van trends en innovaties naar jouw situatie en werkomgeving. We volgen de ontwikkelingen in de markt en hebben een brede netwerk van gespecialiseerde partners. Dit gebruiken we als leidraad als de situatie hierom vraagt. Zodat we uitkomen bij de beste ICT-oplossingen voor jouw organisatie.

ICT-oplossingen

Doordat onze aanpak volledig op jouw situatie is afgestemd, is geen enkele ICT-implementatie en oplossing hetzelfde. We blijven flexibel voor jou zodat wij je altijd passend kunnen ondersteunen en adviseren. Dat is de toegevoegde waarde van JSE!

ICT-advies en ontzorgen

Ons ICT-advies is gebaseerd op transparante ICT-kosten, betrouwbaarheid en ontzorgen. Tijdens ons adviesgesprek met je dit gelijk. Open en eerlijk, anders kunnen wij je niet ontzorgen. Zonder vertrouwensband kunnen wij je niet een eerlijk ICT-advies geven. Wij zoeken naar de beste oplossingen en leggen je deze uit zodat het voor jou duidelijk is. Je kan alleen een juiste keuze maken als je weet waar je over praat. Wij bieden hierin de helpende hand.

Meer informatie over ICT-advies

Neem voor meer informatie over ons ICT-advies contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support