Zakelijke VoIP-telefonie met HIP

U wilt besparen op uw telefoonkosten, maar wel een complete, flexibele én goede telefoonomgeving. En overal bereikbaar zijn via één telefoonnummer. Dat kan met HIP, hosted VoIP van RoutIT.

  • Complete telefonie-oplossing
  • Eén vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten
  • Geen grote investering in telefooncentrale
  • Schaalbaar naar boven én beneden
  • Zeer betrouwbare telefonie
  • Beschikbaar op iedere locatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Toekomstbestendig
Waarom met JSE

Met HIP als VoIP-telefooncentrale konden we bijna 30% besparen op onze telefonie.

José Ruiter (Bouwbedrijf Ruiter) / lees het klantverhaal

Wat is zakelijke VoIP?

Met Zakelijke VoIP belt u via de cloud. U kunt gebruikmaken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist een VoIP-centrale geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Bovendien betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt, die u op elk moment kunt inrichten en wijzigen. Uw telefooncentrale in de cloud beweegt dus mee met de dynamiek van uw bedrijf en biedt alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.​

​Over HIP van RoutIT

​Onder de naam HIP levert RoutIT zakelijke VoIP. De spraak (en optioneel video) is van superieure hd-kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kan de VoIP-centrale worden gekoppeld met Outlook en crm-, administratie- en ticketsystemen. Met Hipper bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met HIP bent u dus klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment!

Flexibel en schaalbaar

Zakelijke VoIP groeit en krimpt met uw bedrijf mee. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en u betaalt voor wat u gebruikt. U kunt altijd nieuwe opties en functies toevoegen aan uw telefooncentrale.

Altijd en overal bereikbaar

Met een VoIP-centrale bent u altijd en overal bereikbaar op ieder toestel. Hierdoor kunt u efficiënter werken en mist u niet dat ene belangrijke gesprek. Met uw smartphone bedient u uw VoIP-telefooncentrale op afstand, bepaalt u uw bereikbaarheid en kunt u gesprekken doorverbinden.

Eén telefoonnummer

Met HIP bent op kantoor én onderweg bereikbaar via één telefoonnummer. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP-bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van RoutIT en verlaagt HIP uw gesprekskosten.​

Vast bedrag per maand

Voor zakelijke VoIP betaalt u een vast bedrag per medewerker per maand, gebaseerd op de functionaliteiten die u per medewerker instelt. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of call center functionaliteiten. Hierdoor zijn uw kosten transparant en wordt u nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd.

Betrouwbaar

Met de VoIP-centrale communiceert u altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. U bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar, waardoor we een optimale beschikbaarheid van uw telefooncentrale en bereikbaarheid van uw bedrijf kunnen garanderen.

Eenvoud in onderhoud

Met een VoIP-telefooncentrale heeft u slechts één aanspreekpunt voor een oplossing die volledig beheerd wordt. U heeft geen operationele zorgen en werkt altijd met de nieuwste functionaliteiten.

Toekomstbestendig

Of u nu 2 medewerkers heeft of 50; u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten. Hosted telefonie is de nieuwe alternatief wanneer u uw huidige telefooncentrale gaat vervangen. Maar ook wanneer u grip wilt krijgen op de kosten en niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan.

Meer informatie over zakelijke VoIP

Lees hoe Bouwbedrijf Ruiter fors bespaarde met zakelijke VoIP. Wilt u meer weten over een VoIP-telefooncentrale? Neem dan contact met ons op via 0524 – 56 11 88.

Remote support