Windows Server 2016 Essentials

Windows Server 2016 Essentials is dé server met cloud-verbinding voor middelgrote en kleinere bedrijven die hun IT-netwerk willen professionaliseren. De server integreert eenvoudig met cloud-applicaties zoals Office 365 en Microsoft Azure.

Waarom met JSE?

Voordelen Windows Server 2016 Essentials

  • Ideale vervanger van Small Business Server 2003 (end of life sinds 2015), 2008 en 2011
  • Naadloze integratie van cloud-applicaties
  • Bespaar op uw IT
  • Optimale bescherming van uw gegevens
  • Eenvoudig beheer van Office 365

Gegevens centraal beheren

Wilt u, net als veel andere bedrijven, uw data centraal opslaan in uw bedrijf en tegelijkertijd profiteren van online diensten zoals Office 365 abonnementen? En minder tijd, inspanning en geld kwijt aan uw IT? Dan is Windows Server 2016 Essentials de oplossing voor u.

Haal het maximale uit uw IT

Met Windows Server 2016 Essentials heeft u state of the art technologie in huis om het maximale uit uw server hardware te halen. U kunt uw mobiele werknemers optimaal faciliteren, uw bedrijf effectief beschermen en uw gegevens goed beveiligen en organiseren. Kies voor deze innovatieve Windows Server om uw bedrijf optimaal te laten draaien en zo uw concurrenten voorbij te streven.

Altijd en overal toegang

Via de Active Directory-synchronisatie worden instellingen op de eigen server direct doorgevoerd in de cloud. Terwijl data binnen de bedrijfsmuren worden opgeslagen, hebben gebruikers via beveiligde aanmelding altijd en overal online toegang tot e-mail, (gedeelde) agenda’s en documenten.

Ten opzichte van zijn voorgangers kent Windows Server 2016 Essentials vele nieuwe functies en verbeteringen op gebied van toegangsbeheer, virtualisatie, opslag, netwerk- en serverbeheer. Ook zijn de voorzieningen voor betrouwbare back-ups van de server en data verder verbeterd.

Andere kenmerken

  • Bespaar tijd en geld. U kunt applicaties consolideren op minder servers waardoor u bespaart op hardwarekosten en meer haalt uit uw IT-investering. Geef medewerkers zoveel opslagruimte als ze nodig hebben en schakel eenvoudig op en neer wanneer nodig.
  • Bescherming van gegevens. U kunt erop vertrouwen dat bij een storing uw gegevens veilig bewaard zijn en dat uw bedrijf vanuit een backup binnen minuten weer up & running kan zijn.
  • Integratie met cloud. Windows Server 2016 Essentials biedt een uniforme gebruikerservaring, of uw applicatie nu in de cloud draaien of on-premise op kantoor. Cloud-toepassingen zoals Office 365 en Microsoft Azure kunnen beheerd worden vanaf de server en gebruikers naadloos kunnen schakelen tussen lokaal werken en in de cloud.
  • Verbeter toegang op afstand. Geef uw mobiele werknemers toegang tot bedrijfsapplicaties gehost op locatie of in de cloud, in de geruststellende wetenschap dat uw bedrijfsgegevens op uw eigen server staan.

Onze klanten aan het woord

JSE adviseert u graag over de mogelijkheden en is ervaren in het migreren en inrichten van Windows Server. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Meer informatie over Windows Server 2016 Essentials

Neem voor meer informatie over Windows Server 2016 Essentials contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support