Managed Internet Services

Wilt u betaalbaar, passend en betrouwbaar internet voor uw MKB? JSE biedt hiervoor Managed Internet Services, inclusief advies, oplevering, service en support voor de internetverbinding van uw bedrijf.

Stabiele internetverbinding

Het vergelijken, selecteren en bestellen van de juiste internetverbinding is een moeizaam en tijdrovend proces voor veel mensen. Want hoe vind je de optimale internetverbinding in het oerwoud van constant veranderende internet-aanbiedingen? Kiest u voor DLS, glasvezel of kabel? Moeten er kabels getrokken worden vanaf de straat? En wat als u onverhoopt opeens uw internetverbinding verliest?

Managed Internet Services van JSE

Uiteraard heeft u een stabiele internetverbinding nodig voor toegang tot uw e-mail en het internet. Maar wellicht bent u ook geïnteresseerd in VoIP of in clouddiensten zoals Office 365. Dit is waarom wij Managed Internet Services aanbieden voor het MKB: een slimme combinatie van internetdiensten om u te ontzorgen van uw internetverbinding.

Wat we voor u kunnen betekenen

  • Een vergelijking van internetproviders, incl. onafhankelijk advies
  • Support bij de levering van internet
  • Router en firewall leveren en installeren
  • Virtual LAN (VLAN) leveren

Meer informatie over Managed Internet Services

Neem voor meer informatie over onze Managed Internet Services contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support