Managed Internet Services

Wil je betrouwbaar, passend en betaalbaar internet voor jouw MKB-bedrijf? Check dan de Managed Internet Services van JSE. Dit is onze oplossing voor een passende internetverbinding inclusief advies, oplevering, service en support.

Stabiele internetverbinding

Voor ondernemers is het vergelijken, selecteren en bestellen van de juiste internetverbinding vaak een moeizaam en tijdrovend proces. Want hoe vind je de optimale internetverbinding in het oerwoud van constant veranderende internet-aanbiedingen? Kies je voor DLS, glasvezel of kabel? Moeten er kabels getrokken worden vanaf de straat? En wat als onverhoopt je internetverbinding wegvalt?

Managed Internet Services van JSE

Als bedrijf heb je een stabiele internetverbinding nodig, alleen al voor je e-mail en toegang tot internet. Maar wellicht wil je ook gebruikmaken van VoIP of van clouddiensten zoals Office 365. Dit is waarom wij Managed Internet Services aanbieden voor het MKB: een slimme combinatie van internetdiensten om je te ontzorgen van die internetverbinding, waar je zo afhankelijk van bent.

Wat we voor je kunnen betekenen:

  • Een vergelijking van internetproviders, incl. onafhankelijk advies
  • Support bij de levering van internet
  • Router en firewall leveren en installeren
  • Virtual LAN (VLAN) leveren

Meer informatie over Managed Internet Services

Neem voor meer informatie over onze Managed Internet Services contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support