Ict-bedrijf voor ‘t mkb, al meer dan 30 jaar!

Ict-bedrijf JSE levert al meer dan 30 jaar ict-diensten aan kleine en middelgrote bedrijven. Met ons team van 6 specialisten bedienen we klanten door heel Nederland, waaronder uiteraard de eigen regio van ons ict-bedrijf, Hardenberg.

Neem contact op
of maak kennis met onze mensen

Ict-bedrijf in Gramsbergen (Hardenberg)

In 1984 startte dhr. Jaquet het ict-bedrijf JSE in Hardenberg. In 1987 verhuisde JSE naar Lutten en sinds 2002 zijn we gevestigd in het oude gemeentehuis van Gramsbergen. Tegenwoordig zijn de touwtjes in handen van Jan Waanders en Hilbrand Veenstra, waarbij Hilbrand al vanaf het eerste uur deel uitmaakt van het ict-bedrijf.

Microsoft-specialist

JSE heeft zich altijd gericht op Microsoft-omgevingen, die binnen nagenoeg ieder bedrijf terug te vinden zijn. Veel van onze klantrelaties bestaan al langer dan 10 jaar, met uitschieters naar meer dan 20 jaar.

Systeembeheer en cloud-diensten

Naast het traditionele systeembeheer, IT-netwerken en hardware wordt JSE meer en meer gevraagd voor het inrichten en beheren van zgn. cloud-toepassingen als Office 365 en VoIP-telefonie. Ook het regelen van de internetverbinding besteden ondernemers graag aan ons uit.

Wij ontzorgen u van ict

De kern van onze dienstverlening is altijd hetzelfde gebleven: onze klanten ontzorgen op gebied van ict. Als klant ervaart u hierdoor rust in uw bedrijf en kunt u de focus op uw eigen klanten houden (zie ook onze missie en visie).

Snelle support, korte lijnen

Waarom bedrijven bij JSE moeten aankloppen? Jan verwoordt het zo: “Vooral vanwege onze snelheid en korte lijnen. Klanten krijgen bij ons direct iemand van ons team aan de telefoon die gelijk aan de slag gaat en terugkoppeling geeft.”

Niet moeilijker dan nodig

JSE staat voor stabiele oplossingen, eenvoud en duidelijkheid. Ook waarderen onze klanten ons gevraagd en ongevraagd advies. Vanaf de kennismaking tot en met nazorg denken we als ict-bedrijf mee voor de beste oplossing en inrichting. We zijn geheel onafhankelijk en weten vaak ook besparingen voor de klant te realiseren.

Klanten door heel Nederland

De klantenkring van JSE bevindt zich – verspreid in heel Nederland – onder andere in het vastgoed, de handel en de bouw. Lees bijvoorbeeld de uitgewerkte cases van:

  • Venko (metaalconserveerder in Hoogeveen)
  • DLE (uitvaartorganisatie in Emmen)
  • Rebound (onderwijsinstelling in Hardenberg)
  • Ruiter (bouwbedrijf in Haarle)
  • Valk (bouwbedrijf in Daarle)
  • Merin (vastgoed in Amsterdam)
  • Asbury Carbons (int. producent in Maastricht)
  • Henskes Noord (straal- en schildersbedrijf in Geesbrug)

Ruim 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we als ict-bedrijf zeer ervaren en beschikken we over goede referenties die onze betrouwbaarheid zullen bevestigen. Vanuit de snel veranderende wereld van de ict bieden we stabiele, bewezen en betaalbare oplossingen.

Mogen wij u ook ontzorgen?

Zoekt u ook een ict-bedrijf dat met u meedenkt, betaalbaar is en snel reageert op vragen en problemen? Dan maken we graag nader kennis met u.

Neem contact op
Of bel ons direct via 0524 – 56 11 88

Webgidsen

Als ICT-bedrijf wordt JSE onder andere vermeld op de volgende webgidsen en startpagina’s:

Remote support