Office 365-prijzen

Hieronder vindt u alle Office 365-prijzen voor bedrijven in een handig overzicht. Achter de abonnementen vindt u de Office 365-tarieven. Wilt u zorgeloos overstappen? Vraag ons om vrijblijvend advies en een prijsindicatie op maat.


Abonnementen  Hoe wij u ontzorgen

Overzicht Office 365-prijzen

De Office 365-prijzen hieronder zijn vaste prijzen per gebruiker per maand (p.g.p.m.) en exclusief btw. Meer informatie over de varianten vindt u op onze pagina Office 365-abonnementen.

Prijs Exchange Online: € 3,40 p.g.p.m.

Exchange Online is het meest eenvoudige Office 365-abonnement, waarmee u beschikt over gehoste e-mail voor bedrijven. Doordat uw e-mail, agenda’s en contactpersonen in de cloud zijn opgeslagen, zijn deze altijd en overal beschikbaar en kunt u informatie eenvoudig delen.

Prijs Office 365 Business Premium: € 10,50 p.g.p.m.

Office 365 Business Premium is bedoeld voor kleinere bedrijven en combineert de meest gebruikte Office 365-diensten en functies in één abonnement.

Prijs Office 365 ProPlus: € 12,90 p.g.p.m.

Het abonnement Office 365 ProPlus wordt met name gebruikt voor gevirtualiseerde werkplekomgevingen zoals terminal servers en Citrix-omgevingen. Het biedt de bekende Office-toepassingen die u op uw desktop- of laptopcomputer installeert en omvat geen e-mail en andere functionaliteiten.

Prijs Office 365 Enterprise E3: € 19,70 p.g.p.m.

Voor grotere bedrijven biedt Microsoft Office 365 Enterprise E3.

Alle Office 365-abonnementen bieden standaard 99,9% beschikbaarheid, state-of-the-art beveiliging, privacy en eenvoudig beheer. U hoeft niet bij te betalen voor upgrades. U werkt dus altijd met de nieuwste versie van Office, volledig geïnstalleerd en met essentiële hulpprogramma’s en geïntegreerde opties voor samenwerking.

Zorgeloos overstappen naar Office 365

JSE is gecertificeerd Office 365 partner voor het mkb. We zorgen voor een zorgeloze overstap op Office 365 en waken ervoor dat u ook daarna een tevreden gebruiker blijft. Door onze platte organisatie en betaalbare tarieven liggen onze Office 365-diensten binnen bereik van ieder bedrijf – van zzp’er tot grotere mkb-bedrijven. Zie ook onze referenties!

Office 365-prijzen

Als gecertificeerd Office 365-partner helpen we u graag bij een zorgeloze overstap naar Office 365.

Meer informatie over Office 365-prijzen

Heeft u vragen over deze Office 365-prijzen, de voorwaarden, of wilt u een totaalplaatje voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op!

Hoe wij u ontzorgen  Informatie aanvragen

Remote support