Office 365

Office 365 is dé cloud-oplossing voor productieve medewerkers. Office 365 maakt een flexibele en mobiele werkstijl mogelijk met overal en altijd toegang tot Office-applicaties, mail, agenda en documenten, op vrijwel ieder apparaat. JSE helpt bedrijven bij een zorgeloze overstap naar Office 365.

Abonnementen  Implementatie met JSE

Office 365 voor bedrijven

JSE is de gecertificeerde partner voor Office 365 voor middelgrote en kleinere bedrijven (mkb). Wij geven vrijblijvend advies bij het kiezen van passende Office 365 abonnementen. En uiteraard helpen we u met plezier bij een probleemloze overstap van uw huidige e-mail naar Office 365. Indien gewenst geven we support via onze snelle helpdesk.

Lees de Office 365-ervaringen

Lees hoe enkele van onze klanten Office 365 ervaren:

Flexibeler en mobiel werken

Tegenwoordig worden andere eisen gesteld aan (standaard) bedrijfssoftware. Werknemers zijn steeds mobieler en flexibeler in hun werk. Denk aan flexibele werkplekken, meer en verschillende mobiele apparaten, meerdere werklocaties, op afstand (samen)werken, etc. Ook zien bedrijven steeds meer op tegen de hoge kosten die de aanschaf en beheer van software en hardware met zich meebrengt.

Office 365Office in de cloud

Office 365 is het antwoord van Microsoft op de behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit:

  • Overal toegang. Werk in de cloud aan documenten op verschillende devices of stream een Office-applicatie naar een computer
  • Samenwerken. Online vergaderen, toegang tot projectgegevens en in contact blijven
  • Geen IT vereist. Eenvoudig beheer, bescherming tegen spam en malware en uitstekende beveiliging van mobiele apparaten
  • Optimale investering. Nieuwste technologie, altijd up-to-date, weinig kosten vooraf, licentie per gebruiker

Wat is Office 365

Microsoft Office 365 is een cloud dienst die bekende Microsoft Office-toepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, vergaderingen, chat, gedeelde agenda’s en bestanden delen. Hiermee beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag, zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Met Office 365 kunt u uw IT-infrastructuur moderniseren en heeft u volledige controle. De voornaamste onderdelen van Office 365 zijn:

  • De bekende Office-applicaties: altijd in de nieuwste versie en op vrijwel ieder apparaat
  • Online vergaderen: chat, HD-video, bureaubladen delen en samen notities maken
  • Outlook: e-mail, anti-spam/-malware en mobiel toegang
  • Documenten delen en samen bewerken: vanaf 1 locatie met synchronisatie naar alle apparaten, teamsites

Implementatie door JSE

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365? Wat zijn de kosten? Hoe past cloud in mijn IT-netwerk? Hoe zit het met de beveiliging, wat zijn de risico’s? JSE is hét aanspreekpunt voor bedrijven die een overstap naar de cloud overwegen. We bieden oplossingen die passen bij uw bedrijf. Onze gecertificeerde professionals zorgen ervoor dat alles probleemloos werkt en blijft werken. We helpen bij het installeren en inrichten van uw apparaten, zoals printer set-up en e-mailinstellingen voor Office 365. Desgewenst voeren we ook het beheer en support uit.

Meer over Office 365

Heeft u interesse in Office 365 of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0524-56 11 88.

Abonnementen  Implementatie met JSE

Remote support