Netwerkbeheer door JSE

Wilt u ook af van het tijdrovend en foutgevoelig onderhoud van uw ict-omgeving en het oplossen van storingen? Focus op uw business en vertrouw uw netwerkbeheer toe aan JSE als bewezen ict-partner met meer dan 30 jaar ervaring. Wij verzorgen het netwerkbeheer voor tientallen middelgrote en kleinere mkb-bedrijven. Snel, betaalbaar en transparant!

Wat kost ICT uitbesteden?

Waarom netwerkbeheer uitbesteden?

De printer die het opeens niet meer doet, het netwerk dat eruit ligt, een laptop die niet meer opstart… één bron van frustratie. Nog afgezien van dat de zaak vaak direct stil staat.

​Met netwerkbeheer door JSE is de kans op dit soort ict-problemen een stuk kleiner. U kunt vertrouwen op een stabiele ict-omgeving waar u geen omkijken naar heeft:

  • ​Gegarandeerde snelheid van het netwerk
  • Optimaal op elkaar afgestemde ict-componenten
  • ​Gedegen beveiliging en backup
  • Actuele ict-kennis in huis
  • Passende internetverbinding, evt. met redundantie en backup-lijnen

En als zich problemen voordoen, dan heeft u direct een netwerkspecialist aan de lijn die werkt aan een snelle en gedegen oplossing. Dát brengt rust in uw bedrijf!

Helder kostenplaatje vooraf

​JSE biedt een passende en betaalbare oplossing voor netwerkbeheer, of u een eenmanszaak heeft of een bedrijf met meer dan 100 werkplekken. Afhankelijk van uw situatie, eisen en wensen bieden we een dienstenpakket en beheertarief op maat. Vooraf heeft u de kosten exact in beeld, ongeacht de aantal meldingen of helpdeskvragen.

systeembeheer

Scoor waar u goed in bent!

Uw ict-omgeving laten beheren door JSE is dé manier om daar te scoren waar u goed in bent. U en uw werknemers kunnen vertrouwen op uw ict, die 24×7 wordt bewaakt door onze ict-monitoring. Onze ict-experts hebben verstand ict-beheer en zijn duidelijk, oplossingsgericht en vriendelijk in hun communicatie. Doordat wij uw organisatie tot in detail kennen, kunnen wij snel en effectief handelen bij zowel grote als kleine storingen.

Netwerkbeheer uitbesteden? Vraag het ons!

Wilt u graag weten wat de kosten zijn van ict-beheer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan kunnen wij u direct vertellen wat de exacte kosten zijn en voorkomt u dat u teveel betaalt. Transparant!

Wat kost ICT uitbesteden?
Remote support