IT netwerk

Wilt u een IT netwerk aanleggen, uitbreiden of vernieuwen? JSE ontzorgt bedrijven al ruim 30 jaar met betrouwbare, veilige en passende IT netwerken tegen een vast, scherp tarief.

Wat kost ICT uitbesteden?

Werk voor ICT-experts

Het IT netwerk is bepalend voor de bedrijfscontinuïteit. Storingen in computernetwerken leiden meestal direct tot uitval van bedrijfsprocessen. Beveiliging van ICT netwerken vraagt meer aandacht dan ooit tevoren. Daar komen nieuwe trends als mobility en cloud nog bij. Alle reden dus om de opzet en het beheer van uw IT netwerk over te laten aan de echte ict-experts!

IT netwerk uitbesteden tegen een vast, scherp tarief

JSE levert een gedegen IT netwerk dat zo goed mogelijk past bij uw eisen en wensen, en bij uw budget. Onze totaaloplossing voor computernetwerken omvat advies, implementatie, onderhoud en support. U weet zich verzekerd van een betrouwbaar en veilig IT-netwerk, dat we voor u kunnen beheren tegen een vast, scherp tarief. We bieden samenhangende oplossingen die bestaan uit:

Voordelen

  • Continuïteit: een betrouwbaar IT-netwerk met een zo laag mogelijke downtime
  • Veiligheid: gedegen beveiliging en back-ups van uw bedrijfsgegevens
  • Flexibiliteit: het netwerk groeit en krimpt mee met uw bedrijf
  • Kosten besparen door een vast, scherp tarief zonder onverwachte facturen
  • Vertrouwen van bijna 30 jaar ervaring met computernetwerken

Advies

In een intakegesprek bespreken we uw ICT-wensen, budget en toekomstvisie. Na een inventarisatie van uw netwerk en ICT-infrastructuur, presenteren we een plan van aanpak met een stappenplan voor uw toekomstige IT bedrijfsnetwerk. U krijgt hiervoor een concreet investeringsvoorstel.

Implementeren

De hardware en software wordt geïnstalleerd en ingericht opgeleverd, zodat u gelijk aan de slag kunt. We verzorgen de migratie van data, domeinen en e-mail. Desgewenst worden databases, dataracks, switches en routers geconfigureerd en ingericht.

Beheer en onderhoud

Met monitoring, proactief beheer en preventief onderhoud zorgen we dat potentiële problemen tijdig worden herkend en opgelost. We bieden aanvullende garantie en reparatie van hardware.

Support

Indien nodig is onze helpdesk beschikbaar voor u of uw (functioneel) beheerder. Met remote support worden vragen en issues snel en vakkundig opgelost. Tijdens regelmatige bezoeken houden we een extra oog in het zeil.

Meer informatie over IT netwerken

Neem voor meer informatie over IT netwerken contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Remote support